29.08.2009 г., 19:24 ч.

За мама 

  Поезия » Друга
726 0 1

На този свят ме ти роди

и с много обич ме дари!

Научи ти ме да се боря

и превърна ме в героя!

 

Когато имам аз проблем,

аз знам, че ти ще си до мен!

Аз чакам да се върнеш у дома

и да те целуна за добре дошла!

 

Понякога се карам с теб

и страдам затова до век!

Аз искам ти да си щастлива,

а аз – твоя гордост неотменима!

 

Ти си най–добрата майка на земята,

Затова целувам ти ръката!

Ти си ми една на този свят

и затова написах аз за теб този кратичък куплет!

                                                              08.03.2007 г.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мерси, радвам се, че ти е харесало, а за другото не много, би било добре да се разбирате. Майка сега е извън България и се усеща кой какво значи за теб като го "загубш".
Предложения
: ??:??