На този свят ме ти роди
и с много обич ме дари!
Научи ти ме да се боря
и превърна ме в героя!
Когато имам аз проблем,
аз знам, че ти ще си до мен!
Аз чакам да се върнеш у дома
и да те целуна за добре дошла!
Понякога се карам с теб
и страдам затова до век!
Аз искам ти да си щастлива,
а аз – твоя гордост неотменима!
Ти си най–добрата майка на земята,
Затова целувам ти ръката!
Ти си ми една на този свят
и затова написах аз за теб този кратичък куплет!
08.03.2007 г.
© Антония All rights reserved.