За мечтите ни...
Не пожелавай от падаща звезда
мечтата да превърне във реалност...
Легенда стара е като света!
И позната ни е до баналност...
Във полунощ, Принцесата, уви,
като Пепеляшка в къщи се завръща...
Каляската на светлите мечти
в прогнила тиква се превръща...
По трънната пътека ще кървиш,
устремно преследвайки мечтата.
Голготата до край ще извървиш!...
Но Рая ще получиш във отплата...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени