8.10.2008 г., 16:32 ч.

За мен 

  Поезия » Друга
652 0 3
Правя това
което искам
Искам това
което нямаш
Харесвай ме
Такъв
Промяна?
Пробвай се..
ако ти стиска
Може
да ми се прииска

 

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??