Oct 8, 2008, 4:32 PM

За мен 

  Poetry » Other
664 0 3
Правя това
което искам
Искам това
което нямаш
Харесвай ме
Такъв
Промяна?
Пробвай се..
ако ти стиска
Може
да ми се прииска

 

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??