3.09.2009 г., 22:06 ч.

За мене Господ друго е предвидил 

  Поезия
377 0 7

За мене Господ друго е предвидил.

Попаднала съм в чужда същина.

И правя грешки

в непонятни филми

по някакви далечни правила...

Като елха, на тропика

засята,

очаквам сняг,

а слънцето е жар...

И коренът е плитък,

и душата -

без силата

на Божия й дар!

Провалям се,

когато ме очакват,

пристигам,

без да искат да съм там...

Дари ми, Боже,

тази силна вяра,

с която себе си

да пресъздам!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??