30.11.2008 г., 18:25 ч.

За мене ще си минало 

  Поезия » Любовна
582 0 4

В живота ми ти бе кошмарен сън,

от който друг внезапно ме събуди,

една любов очаквала отвън,

тя болката от дните ми прокуди.

 

Ти беше буреносното небе,

със всяка дума зла си ме белязал,

той слънцето на своето лице,

тъй дълго е за мене само пазил.

 

Ще дам раненото от теб сърце,

той раните му, знам, ще излекува,

а споменът за твоите ръце,

завинаги от мен ще отпътува...

 

2005 г

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??