20.05.2018 г., 13:16 ч.

За моя приятел 

  Поезия » Свободен стих
581 2 0

За пореден път заставам пред белия лист,
Той, единствен, ме чака,
Готов да чуе и види дори и за миг
Част от душата ми, която все страда.
Уви, не намирам желание аз
Да споделям другиму мъките си житейски.
С тъга се обръщам и днес,
Пред белия лист дето тука ме чака,
За негова жалост, уви, той няма как да стане и да избяга,
Да бяга с все сили дорде сили веч няма,
Да стигне далеч, по-далеч,
ако може,
Само и единствено с цел от мен да избяга.

© Мирела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??