9.07.2017 г., 1:26 ч.

За моята мъртва любов 

  Поезия » Любовна
526 3 8

Вече си мъртва в съня ми!
Загубих те, скъпа любов!
Безсмислен, минава деня ми.
Живея напразен живот.

Сърцето е мъртво! Не тупка!
Изпълнен съм цял със печал.
Поглеждам към твоите устни,
покрити със смъртен воал.

Докоснах ръката ти нежна,
в последния миг на любов.
Погалих лицето ти снежно,
и после те дадох на Бог.

Живея със твоите снимки,
които човешки крещят.
Душата ми скоро ще стихне,
и двама ще бъдем в сънят.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??