Jul 9, 2017, 1:26 AM

За моята мъртва любов 

  Poetry » Love
532 3 8

Вече си мъртва в съня ми!
Загубих те, скъпа любов!
Безсмислен, минава деня ми.
Живея напразен живот.

Сърцето е мъртво! Не тупка!
Изпълнен съм цял със печал.
Поглеждам към твоите устни,
покрити със смъртен воал.

Докоснах ръката ти нежна,
в последния миг на любов.
Погалих лицето ти снежно,
и после те дадох на Бог.

Живея със твоите снимки,
които човешки крещят.
Душата ми скоро ще стихне,
и двама ще бъдем в сънят.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??