30.05.2009 г., 20:53 ч.

За нашата любов 

  Поезия » Любовна
630 0 0

Чудо на съдбата ли е това?

Или любовта силна и величествена -

Аз и Ти сме заедно?


Ето, Ти с топла душа и усмихнато лице,

с прегръдка топла стопляш моето сърце.

 

Аз и Ти - с усмивки на лицата

танцуваме нощем. 

Звездите ярки и огромни

огряват нашите големи сърца...

© Пламен Дилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??