May 30, 2009, 8:53 PM

За нашата любов 

  Poetry » Love
638 0 0

Чудо на съдбата ли е това?

Или любовта силна и величествена -

Аз и Ти сме заедно?


Ето, Ти с топла душа и усмихнато лице,

с прегръдка топла стопляш моето сърце.

 

Аз и Ти - с усмивки на лицата

танцуваме нощем. 

Звездите ярки и огромни

огряват нашите големи сърца...

© Пламен Дилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??