12.05.2016 г., 10:09 ч.

За Него 

  Поезия » Друга
688 0 1

За НЕГО

 

Как разбираш всичко сам,

без дори да си голям,

стъпки учиш във игри

и мечтаеш си дори...

 

Там далеч, на край света,

може би си у дома,

мама, тате, котарак,

твоят свят е вечно млад...

 

Искаш всички да са с теб,

да обграждат те навред,

със играчки, книжки, лек,

да поемеш своя век...

 

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??