22.02.2024 г., 3:52 ч.

За неизболяното 

  Поезия » Друга
134 1 0

За неизболяното

    Нека има 
            ярост, 
                мечти 
                    неотмечтани,
    та огънят 
            в очите
                 за вечност
                        да гори!
    Нека
        има 
            обич 
                и дни
                    неизживяни – 
дори и
    в старост – 
            от спомените 
                    да боли – 
за 
     чувствата – 
            неспастрeни 
                    и 
                       разпиляни! 
            


        25.01.2020 г.
        Стоян Койчев - Шани

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??