5.04.2012 г., 23:33 ч.

За нея 

  Поезия » Любовна
1431 0 2

Вече 3 месеца споделям с нея самия себе си,
вече 3 месеца ние сме две тела, но всъщност едно цяло.
Тя е моята любима, тя е най-прекрасната картина,
тя дарява ме с любов, да бъда с нея аз до край на всичко съм готов.
И ден след ден любовта нараства, дава сила и опора, 

тя е най-прекрасното момиче, няма как да го оспоря. 

И миг след миг, минута след минута, тя в главата ми се лута. 

Вече месеци наред за нея пиша всеки ред. 

Посвещавам всяка дума, всяка рима, всеки текст на нея, 

защото това, което пиша, със душата си го лея.
И душата явно само нея вижда, защото пиша текстове омайни, 

за най-прекрасното момиче, на което пиша "обичам те безкрайно"!!
И посвещавам тези мили думи аз на теб, 

очите ми да виждат други не искат вече, беб. 

И римата се получава хей така, изливам я
от моята душа със мастило на тетрадка,  

изписвам аз една наистина прекрасна любовна загадка! 

И в последните си редове ще кажа,
че без човек до себе си на този свят не става...

© Радослав Луджов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??