23.07.2011 г., 15:21 ч.

За нищо залезът не пита... 

  Поезия » Друга
1656 0 42


За нищо залезът не пита,

стопява силуети здрачът.

Заглъхва песента на птица,

щурец горчиво нейде плаче.

И тайни шепне ми тревата,

от лунна светлина огряна.


С крилете на гальовен вятър

в съня ми се завръща мама...


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??