29.01.2008 г., 21:28 ч.

За последно 

  Поезия
811 0 5

На последна среща покани ме,
но знай, че трябва да вали.
Дъждът сълзите да отмива,
така наполовина ще боли!

 

 

Да вали и нека е студено,
ще сложа рокля от сатен.
За да треперя уж от студовете,
заради теб ли е - ще си смутен!

 

 

Най-топлата прегръдка припомни ми,
по-топла и от слънцето дори.
Което неусетно ни погали
и напомни ни, че вече е зори!

 

 

Последен изгрев заедно посрещнали,
за последно - сплетени ръце.
Последна, най-жадувана целувка,
за последен път разплакано лице!

© ДРУГА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??