18.02.2015 г., 8:56 ч.

За последно ли ще е? 

  Поезия » Любовна
345 0 2

За последен път ти казвам "сбогом", 

За последен път ти казвам "чао",

За последен път крещя ти,

За последен път убиваш ме бавно.

 

За последен път обещавам си, че за последно е.

За последен път държа ръцете ти.

За последен път облягам се на твоето рамо,

За последен път си мой.

 

За последен път си тръгвам през вратата.

За последен път виждам очите ти.

За последен път изричам твоето име.

За последен път твоя съм.

 

За последен път се караме.

За последен път сме заедно.

За последен път плача от мъка.

За последен път за тебе пиша.

 

За последен път ще е този път. 

За последно ме раняваш.

За последен път "обичам те" ти казвам,

За последен път е този път...

 

Уморих се, но за последно.

Да, за последно.

© Евгения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря много!
  • За последен път плача от мъка....
    За последен път за тебе пиша....

    Поздравления! Много е добро. За жалост понякога казваме "за последно", а го казваме от отчаяние и след известно време пак мислим за този човек .... Хареса ми!
Предложения
: ??:??