Птиците - символ на свобода!
Птиците - разпръснати по сините небеса,
птиците - символ на красота.
Птиците - символ на безграничността!
Птиците - по-силни от скала.
Птиците - по-мъдри от света!
Птиците - завинаги във вечността,
птиците - символ на борба!
© Митко Николов Всички права запазени