Jun 12, 2013, 9:56 AM

За птиците 

  Poetry » Other
492 0 0

Птиците - символ на свобода!

Птиците - разпръснати по сините небеса,

птиците - символ на красота.

Птиците - символ на безграничността!

 

Птиците - по-силни от скала.

Птиците - по-мъдри от света!

Птиците - завинаги във вечността,

птиците - символ на борба!

© Митко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??