18.04.2013 г., 14:07 ч.

За Ръждата 

  Поезия » Друга
665 0 1

Случайности в света не съществуват!

Това е сигурно като смъртта -

Аз искрено и лично го почуствах,

Разбрах какво е "сбъдната мечта".

 

Ако поискаш нещо много силно,

То няма начин да не се получи!

А Любовта е нежност и закрила -

Любов ли е - не можеш я изучи!

 

Юначна сила идва ти в гърдите,

Болят от обич и от мъка те,

Обвити във блаженство са ми дните

Вселената е в моите ръце.

 

Ревниво пазя всяка наша среща във

Ъгъла на моето сърце

Жадувам те, като във нощ гореща,

Докосвам те насън и наяве.

 

Аз знам, уверен съм, че има

Невъзвратимост между нас,

Естествена любов - взаимна,

Хронично овкусена с бяс.

 

Вкусът на любовта е сладък,

А може би и малко тръпкав.

Ще си ми вечния подарък,

А аз ще съм добър и гъвкав.

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??