4.06.2015 г., 17:30 ч.

За ръка с лятото 

  Поезия » Друга
550 0 10

 

              

                                      ЗА РЪКА С ЛЯТОТО

 

                                      Надяна Лятото сини сандали,

                                      рокля облече басмяна.

                                      Поиска море, бриз да го гали,

                                      и тръгна до мене засмяно.

 

                                      Подари ми букет - първите макове

                                      и детелини щастливи.

                                      Подскача до мен доволно-усмихнато.

                                      Порасне ли, ще си отиде...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??