23.08.2019 г., 14:24 ч.

За сравнение 

  Поезия
402 0 0

Аз те мисля,

Ти мене? Едва ли.

Даже не - категорично.

Някъде имаше написана истина,

Че единия винаги повече обича.

 

Аз те откривам в най-късните нощни часове.

Ти мене, едва ли даже ме търсиш.

Светът е малък. Ще се срещнем може би, някога с теб.

И в мълчание мислите си ще се опитваме да разгадаем.

 

Ще стоим на дъх разстояние,

Само крачка ще ни разделя.

Аз те обичам. В мълчание.

За сравнение. Днес дори повече от вчера.

©П.В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??