За теб
Влизам в профила ти всеки ден-
аз търся теб,ти търсиш мен..
През розовите очила поглеждам
и стихове за теб нареждам..
В розова градина ти седиш-
окъпана във светлина-мълчиш..
През призмата на твоите очи-
пречупва се денят ми и боли..
За теб е моята усмивка!
За теб са моите сълзи..
Жадувам твоята прегръдка
сърцето ми за теб тупти..
© Стен Всички права запазени