Mar 2, 2006, 4:26 PM

ЗА ТЕБ........ 

  Poetry
848 0 1

                                За теб

                      Влизам в профила ти всеки ден-
                      аз търся теб,ти търсиш мен..     
                      През розовите очила поглеждам
                      и стихове за теб нареждам..      
                                                                          
                       В розова градина ти седиш-      
                       окъпана във светлина-мълчиш..
                       През призмата на твоите очи-   
                       пречупва се денят ми и боли..   
                                                                         
                        За теб е моята усмивка!           
                        За теб са моите сълзи..           
                        Жадувам твоята прегръдка      
                        сърцето ми за теб тупти..        

© Стен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво! Поздравления
Random works
: ??:??