1.02.2017 г., 22:04 ч.

За теб съм 

  Поезия » Любовна
284 0 5

 

За теб съм бяла светлина,

изгрев, отразен в очите.

И лъч всемирна топлина,

от устните разливаща се с нежност.

 

За теб съм сбъднатост в нощта,

завиваща душата мълчаливо

с въздишка влюбена от страст,

разбулила най-тайните ти сънища.

 

За теб съм пламъче в жарта,

с алени отблясъци игриви.

И вечната примамваща следа

към звездната пътечка от мечти.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??