21.03.2013 г., 17:10 ч.

За тебе се усмихвам 

  Поезия » Любовна
659 0 1

Отеква в нощите нестихваща камбана -

това е твоят глас, в душата ми плете,

с дантелени криле долита и сме двама.

Събужда се с усмивка звездното небе.

 

Летя по релсите на дните все напред,

понякога по гарите за мъничко притихвам.

Не знам коя е днес, коя поред,

но знам - за тебе се усмихвам.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??