16.10.2007 г., 14:21 ч.

За влюбените всякога е пролет 

  Поезия » Любовна
920 0 20

                                      
                                         Тъй приказно красива есен
                                          обгърна в жълто дивата гора,
                                          девойка бяла я изпълни с песен,
                                          запя със нея ведрата роса.

                                          За влюбените всякога е пролет
                                          и възраст няма в любовта,
                                          тя винаги е птица в полет,
                                          кацаща в отворени сърца.

                                          Листа валят във охра оцветени,
                                          музика творят със своя листопад,
                                          дърветата се чувстват пременени,
                                          а любовта отново е на моя праг.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??