14.04.2016 г., 18:29 ч.

За всички с имена на цветя (цветница) 

  Поезия » Друга
550 0 1

Днес празнува ароматът
и всички с цветни имена,
красотата на природата, душата
прекрасници на всички времена.

Каква ли би била земята
без вашата прелест и колор,
сива пустош необятна,
тревясал, изоставен двор.

Но вас ви има, днес и тук
със цялата си обич, красота,
очите не познават никой друг
излъчваш тази суета.

Подарък сте, божествен за човека
покорявайте ни с нежна власт,
честити и бъдете вечни,
обгръщайте ни със копнеж и сласт.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно! Да са живи и здрави всички с имена на цветя! Поздрави от мен, Джуди!
Предложения
: ??:??