8.12.2010 г., 14:43 ч.

Забравени мисли 

  Поезия » Бели стихове
496 0 0

Обръщам се назад към мислите познати,

но те се скриха и подло избягаха.

Моментна грешка препусна обратно

към вятъра и алчно ги загреба.

 

И пръснаха се мислите в звезди

чак до космичния и млечен път.

Отвътре дреме мисъл и очаква

да ù намеря аз уютен кът.

 

Ще я скътам дълбоко във мен,

със душата си ще я завия,

за да не мръзне във студа

и като куче да не вие.

© Любен Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??