7.10.2004 г., 15:46 ч.

Забрави го 

  Поезия
1347 0 6
"Забрави го" казва ти всеки,
но ти този всеки не си,
а избухва вулкана от чувства
и в сърцето ти огьн гори.

"Забрави го", но как да забравя
тези устни целувани,
тези сини очи,
нашата обич сьществуваше
и никой това не ще промени!

Да забравя?
Но как да стане,кажи?
Аз бях щастлива,
макар и с любов от льжи!

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??