Забрави ли?
Забрави ли?
Дълбока синева
и чайките в очите ми,
отлитащи,
и устните напукани
и питащи,
на рамото склонената глава...
Забрави ли
задъхания ритъм,
вкуса солен
на грапавия кей...
Вълната ни погълна
в апогей...
Отмина...
Все едно вълна да питам.
© Тет Всички права запазени