Mar 12, 2010, 2:55 PM

Забрави ли? 

  Poetry » Love
1046 0 4

Забрави ли?

 

 

Забрави ли?

 Дълбока синева

и чайките в очите ми,

 отлитащи,

и устните напукани

 и питащи,

на рамото склонената глава...

Забрави ли

 задъхания ритъм,

вкуса солен

 на грапавия кей...

Вълната ни погълна

 в апогей...

Отмина...

 Все едно вълна да питам.

 

 

© Тет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??