19.08.2007 г., 20:04 ч.

Задачата 

  Поезия
586 0 0
Защо, скъпи, ти ме остави?
Да не би да ме забрави?
Осъзнаваш ли,че в злобата си се удави?

А сега само рани ми остави...

Беше друго време, когато се смяхме
и нощта не щадяхме
и да се любим бурно щяхме...

Сега е друго, а преди щастливи бяхме...

Но станах силна и няма да заплача,
дори заради теб по земята да се влача.
Заклевам се! Ще изпълня тази задача!

А след време на сърцето ми пак ще си търсача.

© Оля Валериева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??