2.05.2011 г., 22:35 ч.

Заедно 

  Поезия » Любовна
1000 0 1

Ходим двама през гората.

Ходим, търсим тишината.


А денят си отива и светът 

отново за нас някак се свива.


Бродим по тъмни незнайни пътеки,

бродим и дирим ние наште утехи.


Спираме някъде тук във шубрака,

тук ще мечтаем сврени в мрака.


И чакаме новото утро със нова надежда,

то ще пристигне, но с нова одежда.


И ще ходим двама пак през гората.

Ще ходим, ще търсим тишината!

© Аксел Роуз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В преходното пространство, двама души, ръка за ръка, по-лесно намират себе си...
Предложения
: ??:??