9.04.2017 г., 14:18 ч.

Заето 

  Поезия » Любовна
619 1 2

 

Не беше много мило,
когато ми затваряше,
Телефонът безмълвен беше.

Не беше много мило,
когато ме забравяше,
а вечерята на масата стоеше.

Не беше много мило,
когато липсваше ти време
и колко рокли стоят си необлечени.

Тази вечер смело съм с червило,
защото друг дошъл е да ме вземе,
а ние с тебе... бяхме си обречени...

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??