4.04.2008 г., 10:42 ч.

Загива утрешният ден 

  Поезия » Друга
595 0 12
Изстрадах всяка сълза,
паднала от твоите очи.
Сбъднах несбъдната мечта,
колкото и да боли.
Наруших заветни правила,
ръководена от любовта.
Стопих неугасващи свещи,
молейки се за мир и доброта.
Възкръснах, разпната за теб,
вярвайки, че ще ми простиш.
Но не съм Исус, а просто човек,
разбрал, че е съгрешил.
Докоснах непреброими звезди,
опитвайки се да те уловя.
Изкачих високи планини,
за да вдишам глътка свобода.
Направих всичко, което мога,
знаеш, че си единствен за мен.
Но теб те няма, за да ме стоплиш
и загива утрешният ден.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??