17.12.2014 г., 21:12 ч.

Заглавен епилог 

  Поезия » Бели стихове
536 0 0

Ти ще бъдеш главният герой,
аз ще се задоволя с отрицателната роля.
Всичко ще бъде дивен блус,
защото думите са демоде.
Може да има надписи
от бели завъртени букви
в рамки от изкуствени цветя.
Танцът ни ще бъде в пустота
под ритъма на грешни ноти.
Ще късаме черно-белите кадри,
а после ще залепяме само щастието.

 

А когато епилогът наближи,
ще оставя лентите на слънце
и ще заснемем всичко отначало.

© Елица Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??