1.09.2019 г., 11:06 ч.

Загуба 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
988 0 0

Болен е...

Моля се да оздравее бързо и да е здрав. Нищо друго не искам.

Нека бъде щастлив.

Явно е щастлив без мен, а аз бях щастлива с него...

Но него вече го няма.

Загубих го...

Жалко за което, чувствах се добре в обятията му.

 

Неговите прегръдки бяха моето спокойствие.

От доста време вече съм неспокойна.

И може би... малко тъжна... и нещастна...

Но минава.

Бавно и болезнено... но минава.

© Бетослава Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??