Болен е...
Моля се да оздравее бързо и да е здрав. Нищо друго не искам.
Нека бъде щастлив.
Явно е щастлив без мен, а аз бях щастлива с него...
Но него вече го няма.
Загубих го...
Жалко за което, чувствах се добре в обятията му.
Неговите прегръдки бяха моето спокойствие.
От доста време вече съм неспокойна.
И може би... малко тъжна... и нещастна...
Но минава.
Бавно и болезнено... но минава.
© Бетослава Стефанова All rights reserved.