24.05.2020 г., 22:57 ч.

Загуба 

  Поезия » Любовна
695 0 0

Слънцето не грее вече,

и няма щастие във моите очи,

луната къпе се във мрака,

а звездите гаснат в тишина.

Липсват ми очите ти дълбоки,

скрити в океана син,

ароматът ти опияняващ,

който вдишвах всеки път,

устните ти сладки,

що целуват без да спрът.

Пламъкът на любовта угасна,

и съдбата отреди,

далеч от мен ще бъдеш вече ти!

© Samanta S. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??