Слънцето не грее вече,
и няма щастие във моите очи,
луната къпе се във мрака,
а звездите гаснат в тишина.
Липсват ми очите ти дълбоки,
скрити в океана син,
ароматът ти опияняващ,
който вдишвах всеки път,
устните ти сладки,
що целуват без да спрът.
Пламъкът на любовта угасна,
и съдбата отреди,
далеч от мен ще бъдеш вече ти!
© Samanta S. All rights reserved.