12.12.2006 г., 16:02 ч.

Загубих ... 

  Поезия
650 0 3
Загубих тебе и мечтите си
и любовта загубих някъде-
избяга блясъкът в очите ми-
отне те мраморно проклятие..
Усмивка радостна
не ще засвети по лицето ми.
Ни поглед топъл,
нито дума яростна
от тебе аз не ще усетя.
Загубих себе си дори,
защото дадох ти
всичкото,което имах;
всичкото,което бях.
Сега съм нищо -
само стъклен прах
ще поиграе във очите ми.
Ни сълзи,нито сладък смях
ще видиш в тях,
без тебе са така безчувствени,
Душата и сърцето пусти са -
те бяха твои,
ти си тръгна с тях...
Загубих тебе и мечтите си
и любовта загубих някъде -
избяга блясъкът в очите ми
и щастието във усмивката.
Загубих себе си дори
във тебе и заради тебе.
Сега съм нищо.
Вече нямам нищо.
Загубих всичко.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??