4.02.2010 г., 14:17 ч.

Загубих се 

  Поезия » Бели стихове
697 0 1

Черният кладенец  на моето щастие

събираше сълзите на сърцето ми.

 

Безвластен участник от болка тресях се,

на бледия облък в мъглата на небитието си.

 

Призрачни сенки край мене кръжаха,

но в суетата  не виждах лицата им.

 

Стрели от огън плътта ми горяха,

вопли тягостни вместо мисли стояха.

 

Демони душата ми на парченца деляха,

викът ù раздра  тишината на мрака.

 

Колко ли време ще копнея, ще чакам?

Колко ли думи ще каже ръката ми?

 

Загубих себе си, за да надрасна съдбата,

а сега съм част от смъртта на мечтата си.

© Йордан Малинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??