17.06.2019 г., 20:45 ч.  

Захир 

  Поезия » Любовна
541 0 2

В друг живот била си само моя

В друг живот “дом” била съм аз

В друг живот за мен си ти мечтала

И чакала си ме с любов във вас

 

В този някак се разминахме

Имахме и шансове безброй

Едни от други като хуни взимахме

Бяхме го превърнали в двубой

 

Затова пък те обикнах свято 
Исках да ти поднеса света 

През моите очи да видиш себе си

И да разбереш какво е любовта 


Сърцето си да можех да изтръгна

Щях да ти го подаря 
Да бе усетила как за тебе бие

Как обичана си както никой досега

 

Сега животът ще ме срещне с друга

Ще чертае следващия ни маршрут

И до Непал ще идем двете

И Еверест ще изкачим по път

 

А ти цветята пак ще заобичаш

Какво виновни бяха те?

Рози, слънчогледи и дори лале

Любовта ви ще мирише сладко

 

Дано обикне те и тя 

Като дете

© Габриела ДЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря
  • Много тъга и неслучване има тук. Но любовта има много пътища, по които да се покаже.
    Хубав стих.
Предложения
: ??:??