В друг живот била си само моя
В друг живот “дом” била съм аз
В друг живот за мен си ти мечтала
И чакала си ме с любов във вас
В този някак се разминахме
Имахме и шансове безброй
Едни от други като хуни взимахме
Бяхме го превърнали в двубой
Затова пък те обикнах свято
Исках да ти поднеса света
През моите очи да видиш себе си
И да разбереш какво е любовта
Сърцето си да можех да изтръгна
Щях да ти го подаря
Да бе усетила как за тебе бие
Как обичана си както никой досега
Сега животът ще ме срещне с друга
Ще чертае следващия ни маршрут
И до Непал ще идем двете
И Еверест ще изкачим по път
А ти цветята пак ще заобичаш
Какво виновни бяха те?
Рози, слънчогледи и дори лале
Любовта ви ще мирише сладко
Дано обикне те и тя
Като дете
© Габриела ДЕ All rights reserved.