27.12.2011 г., 23:22 ч.

Зажаднели устни 

  Поезия » Любовна
770 0 3

Тези устни дълго нецелувани,

от истинската им, единствена любов,

тъжно мълчаха отдавна забравени,

чакайки нов съжевителен зов.

 

Сухи, зажаднели и търсещи,

опитаха нови и чужди уста,

но все пак едни искани, липсващи,

можеха да им донесат красота.

 

И когато устните плачещи

сляха се с чаканите до днес,

дори гарваните грозни и грачещи,

умряха красиво и нежно - с финес.

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??