9.07.2007 г., 10:00 ч.

Заклето 

  Поезия
636 0 7
 

Заливаш ме! На пресекулки дишам.
А думите замират недовършени.
Мигът приема щриха недвусмислен,
с цвета на твоите очи го нарисувах.

Объркваш ме... и толкова е хубаво.
Спасение във хаоса намирам.
Не зная как, но ти ще ме научиш.
Душата си да чувам и обичам...

© Радостина Марчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??