14.01.2010 г., 13:19 ч.

Закуска за шампиони :) 

  Поезия » Хумористична
591 0 2

Закуска за шампиони! Да, бе!

Генномодифицирана гранула.

И викат ме с подсвирквания даже.

Но правя се, че не съм чул.

А те, двамина, ще закусват. Топло.

Той я целува по врата.

Ни виждат, ни усещат моя вопъл.

Искам истинска храна!

Наливат си кафенце, мажат здраво

върху затоплени във фурната филии.

А аз, на метър разстояние, направо

покривката да дръпна с всичките чинии...

Присламчвам се полека, как мирише...

Кило и половина кашкавала.

С два зъба заковавам и изчезвам

и бой ме чака, не похвала.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(по истински случай написано:)

 

 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усмихна ме стиха ти!Поздрав!
  • Споко! Много скоро ще изчезне истинската
    и ние, заедно с любимците,
    ще водим битки за гранулирана храна!
Предложения
: ??:??