11.01.2020 г., 23:37 ч.

Закърпвам старите си рани с вяра 

  Поезия » Строги форми
856 0 0

Разцепвам се понякога до там,

че целият съм мрежа от провали

и чувството да бъдеш чужд, и сам

пробожда мисълта ми без да жали.

 

За всяка грешка моя или не

защо поемам цялата вина?

Наивната ми обич ли отне

желаните добро и топлина?

 

Въпросите без отговор остават

и повече болят цепнатините.

Болеене... Но стига! Заслужават

и в трудностите следване мечтите.

 

Закърпвам старите си рани с вяра.

И тръгвам... Този път не се повтаря.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??